Problemlösare åt Industrin sedan 1992

Norrbotten som bas, världen som arbetsplats

Gisab har sitt säte i Gällivare, med filialer i Luleå och Kiruna. Det är också i norra Sverige vi har merparten av våra kunder. De är verksamma inom gruvindustrin, processindustrin och andra tunga industrier med stora krav på kvalitet, säkerhet och lönsamhet. Det är i den miljön som vi trivs bäst.

Med åren har vi utökat vår spelplan och kan idag ta uppdrag över hela världen. Vi växer i takt med att vi hjäper våra kunder att växa. Sedan starten 1992 har vi ständigt utvecklat vår problemlösningsförmåga och därmed vuxit kraftfullt, vilket bland andra Dagens Industri flera gånger har uppmärksammat.

DI Gasell 2008

DI Gasell 2013

DI Gasell 2014

Kunder

Våra största kunder finns inom gruvindustrin.


Gisab-andan

Vår personal är vår största tillgång och den som jobbar på Gisab är kundfokuserad, lösningsorienterad, kunnig och effektiv. Detta säkerställer vi genom kontinuerliga utbildningar och övrig kompetensutveckling hos våra medarbetare. På så vis säkrar vi hög kvalitet i allt vi levererar.

Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten avseende säkerhet, arbetsmiljö och hållbarhet. Långsiktigheten i detta arbete innebär att vi kan fortsätta växa i framtiden.

  Kontakta oss